Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2020 – Editie 8

Digitalisering , Innovatie , Orthopedische Hulpmiddelen , Strategie ,
Livit zorgprofessionals
nieuwsbrief
Nieuwsbrief 2020 – Editie 8

NIEUWSBRIEF VOOR ZORGPROFESSIONALS

De Toekomst is begonnen: digitalisering en 3D-printen van orthopedische hulpmiddelen

We staan aan de vooravond van een transitie in de manier waarop orthopedische hulpmiddelen ontwikkeld en vervaardigd worden. Nu 3D-printen zijn intrede doet in de orthopedische hulpmiddelenzorg, neemt het aantal toepassingsmogelijkheden een enorme vlucht. Als Livit zijn we 3D-printen gaan toepassen en zien nu al grote verschuivingen en geweldige resultaten.

In ons nieuwe boek delen wij onze lessen en successen in de 3DP wereld en tijdens een drietal Webinars laten wij u – naast een korte inkijk in de achtergrond, techniek en trends – een aantal mooie toepassingen zien van voorzieningen die zonder 3D-printtechniek onmogelijk zouden zijn geweest en nu onze cliënten meer bewegingsvrijheid geven.

In deze editie:

  • Primeur: boek ‘Digitalisering en #d-printen van orthopedische hulpmiddelen’
  • De voordelen van 3D-printen voor orthopedische hulpmiddelenzorg

Meld u aan voor een van onze Webinars (of allemaal):

  • 2 December 2020 – 10.00 – 10.30 uur; Livit Webinar ‘Digitaliseren en 3D-printen van orthopedische hulpmiddelen’: technologie, trends en toepassingen. Klik hier om in te schrijven
  • 10 December 2020 – 10.00 uur – 10.30 uur; Livit Webinar ‘WAQ®’: de dynamische pols/handorthese met ondersteunende strekking die in 3D-geprinte uitvoering veel bewegingsvrijheid en comfort biedt. Klik hier om in te schrijven.
  • 17 December 2020 – 10.00 uur – 10.30 uur; Livit Webinar ‘ADAPT-IT®’: 3D-geprinte prothesekoker, waarmee de gebruiker realtime en onder alle omstandigheden controle heeft over de drukverdeling op zijn stomp. Klik hier om in te schrijven.