Whitepaper

L-Meet®: 3d geprint multifunctioneel meetgereedschap voor de orthopedisch adviseur

Digitalisering , Innovatie , inspiratie , Orthopedische Hulpmiddelen ,
Livit zorgprofessionals
whitepaper
L-Meet®: 3d geprint multifunctioneel meetgereedschap voor de…

Doel:  in deze whitepaper lichten we de nieuwste 3D geprinte innovatie van Livit graag toe; de L-Meet®, een 3D geprint multifunctioneel meetgereedschap voor de orthopedisch adviseur! Er zijn veel losse meetinstrumenten voor de orthopedie, met een beperkte nauwkeurigheid. 3DP brengt hier verandering in met de lancering van de L-Meet®!

Doelgroep: Medisch Specialist, Huisarts, Paramedicus, Zorgprofessional

Pagina’s: 4

Samenvatting:
Nooit meer zeulen met een koffer vol instrumenten of balen dat je collega een geleend onderdeel is vergeten terug te leggen, dat is waar onze adviseur Eelke Schaper van droomde. Daarom bedacht hij de L-Meet, waarmee je als orthopedisch adviseur alle meetgereedschappen altijd bij je hebt. De L-Meet is een zeer compact instrument, dus praktisch om mee te nemen, met een schaalindeling die tot de mm nauwkeurig af te lezen is. Doe er je voordeel mee want hij is nu beschikbaar gemaakt voor alle praktisch ingestelde instrumentmakers.

In het verleden konden slimme instrumenten als de L-Meet níet geproduceerd, omdat het niet economisch rendabel was. Een mal maken voor een kleine serie is vaak financieel niet aantrekkelijk. 3D printen stelt ons in staat om objecten van elke denkbare vorm op basis van specifieke wensen en op ieder gewenst moment uit te printen. Met de L-Meet laten we met een praktisch instrument zien wat er mogelijk is!