Vakpresentatie

Virtual Tour door nieuwe productie locatie van Livit

inspiratie , Orthopedische Hulpmiddelen , Strategie ,
Livit zorgprofessionals
academy
Virtual Tour door nieuwe productie locatie van…

Doel: visuele presentatie van de nieuwe productie locatie van Livit. Na de verhuizing is al onze expertise gebundeld onder een Dak

Doelgroep: Medisch Specialist, Huisarts, Paramedicus, Zorgprofessional

Slides: 7 (inclusief een tiental video’s voor de visuele presentatie)

Samenvatting: Vol trots geven wij in deze virtuele tour graag een kijkje achter de schermen van de grootste orthopedische werkplaats van de wereld! Gerealiseerd en gesitueerd in Dordrecht. Door onze volledige productiecapaciteit te bundelen op één plek dragen wij bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de orthopedische hulpmiddelenzorg in Nederland. Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen. Wat er ook verschijnt aan de horizon van de orthopedie en de revalidatietechniek, wij weten ervan, zijn erbij, maken er deel van uit.

Met de realisatie van de bundeling van alle expertise onder 1 dak zijn wij in staat om te versnellen in de toepassing van digitalisering en robotica bij de inzet van orthopedische hulpmiddelen voor onze klanten. Alleen door het delen en bundelen van kennis en expertise ontstaat vooruitgang in beweging. En daar geloven wij in.

In deze Virual Tour geven we u een kijkje achter de schermen:

  • Een kijkje achter de schermen
  • Presentatie van 6 maatwerk oplossingen
  • Toepassing van Robotica voor orthopedische hulpmiddelen
  • Bundeling versneld MDR en CE-markering