Whitepaper

Toepassen 3D scannen toont zijn meerwaarde in ons ‘end-to-end’ digitale productie proces voor orthopedische hulpmiddelen!

Livit zorgprofessionals
whitepaper
Toepassen 3D scannen toont zijn meerwaarde in…

Doel: informeren over de meerwaarde van 3D scannen in ons ‘end-to-end’ digitale productie proces voor orthopedische hulpmiddelen!

Doelgroep: Medisch Specialist, Huisarts, Paramedicus, Zorgprofessional

Pagina’s: 4

Samenvatting:  3D scannen! Vrijwel iedereen binnen de orthopedische branche pretendeert inmiddels deze techniek toe te passen bij maatname van orthopedische voorzieningen. Echter is 3D scannen een container begrip. Om de juiste beslissingen te kunnen maken over de inzet van deze techniek bij maat name van op maat gemaakte orthopedische hulpmiddelen, is gedegen kennis nodig. Goede uitleg over de toepassing van 3D scanning met toelichting van de onderliggende technieken zijn essentieel om tot een succesvol resultaat te komen. Daarom delen we in deze Whitepaper informatie over 3D scannen, waarvan wij vinden dat u daarvan als verwijzers vooraf van op de hoogte moet zijn. Alleen zo zou u wat ons betreft de voordelen van deze maat name techniek echt op waarde kunnen schatten.

Bart de Kiefte
CTO
Marcella van der Ent
Technical Engineer
Wouter Akkerman
Managing Director
Tim Dries
Proces Improvement Manager
Pelle van Steen
Directeur Productiebedrijf
Jan Willem van der Windt
Algemeen Directeur