Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2022 – Editie 10

Livit zorgprofessionals
nieuwsbrief
Nieuwsbrief 2022 – Editie 10

NIEUWSBRIEF VOOR ZORGPROFESSIONALS

Een terugblik op het jaar 2022 met de uitkomsten van ons verwijzerstevredenheidsonderzoek!   

Het jaar loopt alweer op zijn einde. Terwijl onze collega’s in productie en adviseurs op alle locaties hard werken om alle klanten nog dit jaar van hun hulpmiddel te voorzien, blikken wij terug op het afgelopen jaar.

In november hebben vele van onze verwijzers, bestaande uit revalidatieartsen, orthopeden en fysiotherapeuten, ons voorzien van feedback. Wij zijn u dankbaar voor deze inzichten, die ons helpen om onze service en kwaliteit verder te verbeteren. We zijn trots om te zien dat de verbeteringen die u ons in de afgelopen jaren heeft teruggeven op het gebied van samenwerking, service en onze producten zich hebben voortgezet, ondanks de opstart na de covid pandemie.

Ook onze klanten delen het gehele jaar door hun ervaring met ons. In deze editie delen we de uitkomsten van ons verwijzerstevredenheids- en klanttevredenheidsonderzoek graag met u.

We willen u bedanken voor het vertrouwen in ons en de prettige samenwerking in dit jaar. We wensen u alvast fijne feestdagen toe en kijken ernaar uit om samen met u nog meer mensen te helpen hun mobiliteit te vergroten in het nieuwe jaar dat voor ons ligt!

Hub van den Boomen
Managing Director
Dirk de Visser
Regiomanager, Regio Zuid
Joop Pronk
Regiomanager, Regio Noord Oost
Judith Witte
Regiomanager, Regio Amsterdam
Bas van de Brand
Regiomanager, Regio Zuid West en Midden Brabant
Marco Toor
Regiomanager, Regio Noordwest
Wouter de Vos
Regiomanager, Regio Zuid West
Janske Hardenberg
Manager Marketing