Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2021 – Editie 6

Livit zorgprofessionals
nieuwsbrief
Nieuwsbrief 2021 – Editie 6

NIEUWSBRIEF VOOR ZORGPROFESSIONALS

Deze editie staat in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op welke manieren kun je in de orthopedische hulpmiddelenbranche je impact op people, planet en profit reduceren? Wij vertellen u wat maatschappelijk verantwoord ondernemerschap voor Livit betekent en hoe wij daar invulling aan geven.

Wij wensen u veel inspiratie en leesplezier!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Grote vooruitgang in realisatie van onze MVO doelstellingen en activiteiten

Continu ontwikkelen doen wij met minimale impact op het milieu, verantwoord bestuur, goed werkgeverschap en maximale zorg voor onze klanten. Vanuit onze visie en manier van werken onderschrijven wij de uitgangspunten van het MVO Nederland Manifest ‘be the change’ en hanteren we ISO 26000 om ons MVO programma te vormen en de voortgang te monitoren en rapporteren.

Inkoop en samenwerking; gebruik van minder milieu- belastende grondstoffen

Ingegeven door de keuze om bewuster met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om te gaan, hebben wij in 2016 afspraken gemaakt met onze leveranciers over het gebruik van minder milieubelastende grondstoffen, in het bijzonder in relatie tot de productie van leer. De afname van producten uit landen waar de arbeidsomstandigheden erbarmelijk zijn hebben we in 2017 gestopt.

Samenwerking met Liliane Fonds: Over lef en leermeesters

Hemelsbreed legden Isaac Rukundo en Jean-Pierre Hakizimana uit Rwanda ruim 6.500 kilometer af. Toen stonden ze in Dordrecht. Niet voor bezoek aan het beroemde Onderwijsmuseum, maar wel voor een opleiding. Hun leermeesters? Een team van collega’s onder leiding van Cornelis Visser (orthopedisch adviseur) en Wouter de Vos (regiomanager). Een van de resultaten van onze samenwerking met het Liliane Fonds.

Hub van den Boomen
Managing Director
Wouter Akkerman
Managing Director
Dirk de Visser
Regiomanager, Regio Zuid
Wouter de Vos
Regiomanager, Regio Zuid West
Judith Witte
Regiomanager, Regio Amsterdam
Marco Toor
Regiomanager, Regio Noordwest
Bas van de Brand
Regiomanager, Regio Zuid West en Midden Brabant
Joop Pronk
Regiomanager, Regio Noord Oost
Janske Hardenberg
Manager Marketing